☆Rabanadas - Pain Perdu☆

☆Rabanadas - Pain Perdu☆

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, ☆Rabanadas - Pain Perdu☆. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

☆Rabanadas - Pain Perdu☆ is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. ☆Rabanadas - Pain Perdu☆ is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from ☆Rabanadas - Pain Perdu☆, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare ☆Rabanadas - Pain Perdu☆ delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook ☆Rabanadas - Pain Perdu☆ using 13 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

#legoûtdessouvenirs #reconfort #cuisinedumonde 🇵🇹 L'un des desserts que préparait ma grand-mère à Noël, il accompagnait son riz au lait (Arroz doce) ou encore ses beignets de potimarron (velhoses) ... On attendait ce moment avec impatience et l'on était jamais déçu... ma grand-mère en faisait des quantités astronomiques ... Pour notre plus grand plaisir !!
Un joli souvenir d'une recette qui se transmet de génération en génération dans ma famille !
Une recette de pain perdu portugais (appelé aussi pain doré) traditionnelle et incontournable sur la table de Noël !

Ingredients and spices that need to be Take to make ☆Rabanadas - Pain Perdu☆:

  1. Pain baguette tranche
  2. Lait chaud
  3. Beurre
  4. Sucre brun q.s
  5. Zeste râpé de citron
  6. 1 à 2 Bâtons de cannelle
  7. 1 peu de Porto
  8. Oeufs battus
  9. Mélange de sucre et cannelle pour saupoudrer
  10. Pour la sauce de Porto (facultatif) :
  11. 500 g sucre
  12. 3 dl eau
  13. 1/2 tasse Porto

Instructions to make to make ☆Rabanadas - Pain Perdu☆

  1. > Les ingrédients dépendent de la quantité de pain qui vous voulez faire.
  2. Chauffer le lait, le beurre, le sucre, le citron et le bâton de cannelle. Laisser refroidir le mélange et ajoutez le vin de porto.
  3. Passer les tranches de pain dans le mélange de lait préparé et les y laisser au repos, au moins 2 minutes.
  4. Passer les tranches dans l’œuf battu et les faire frire dans un peu de beurre
  5. Une fois bien dorés, les laisser égoutter sur du papier absorbant pour éliminer le surplus de graisse
  6. Dans une assiette creuse, mélanger le sucre et la cannelle. Passer les rabanadas dans ce mélange.
  7. Passer par un mélange de sucre et cannelle, ou si vous préférez, vous pouvez faire un sirop de vin de Porto, ou aussi de miel chaud.
  8. Pour la Sauce au vin du Porto: mélanger le sucre avec l’eau, porter à ébullition et faire bouillir pendant trois minutes. Ajouter le Porto, laisser bouillir et retirer du feu. Arroser les rabanadas avec cette sauce.
  9. Servir froid comme dessert ou juste accompagnés juste de thé
  10. Déguster

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly find that you have extra natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you intend to offer a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially spicy, you can make basic changes to accomplish this goal. Simply put, start making your dishes promptly. As for fundamental cooking skills for newbies you do not require to discover them however only if you understand some simple food preparation techniques.

This isn't a total guide to fast and also very easy lunch recipes yet its good something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week ☆Rabanadas - Pain Perdu☆. Thank you very much for reading. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Biscuits crumble pommes cannelle

Rôti de porc à l'estragon et pomme de terre

Pomme au four à la gelée de Cassis