Les baguettes magiques
Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Les baguettes magiques. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Les baguettes magiques is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is easy, it's quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. They are fine and they look fantastic. Les baguettes magiques is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Les baguettes magiques, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Les baguettes magiques delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Les baguettes magiques is 2 baguettes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Les baguettes magiques estimated approx 30min.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Les baguettes magiques using 4 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
Les baguettes magiques sont des baguettes très rapide sans pétrissage. Il suffit d'un bol, une cuillère en bois et une plaque à baguettes. J'ai utilisé une farine de pain aux graines mais vous pouvez utiliser de la farine blanche ou même mettre ce que vous souhaitez dedans comme des noix par exemple.
#baguettes #pain #sanspetrissage #mars
Ingredients and spices that need to be Get to make Les baguettes magiques:
- 300 ml d'eau tiède (maximum 35 degrés)
- 375 g farine
- 6 g levure boulangère déshydratée instantanée
- 6 g sel
Instructions to make to make Les baguettes magiques
- ⚠️ ⚠️ Si vous utilisez de la levure boulangère déshydratée classique il faudra délayer la levure dans un peu d'eau tiède (prélevé sur les 300ml) et laisser agir 15min. Puis ajouter le reste d'eau pour atteindre 300ml de liquide ⚠️
Si vous utilisez de la levure boulangère déshydratée instantanée ajoutez l'eau tiède. - Mettre la farine et le sel dans un bol et mélanger. Versez le mélange eau+ levure et bien mélanger avec une spatule en bois la pâte est très collante c'est normal. Couvrir d'un film alimentaire et laisser pousser 1h30.
- Versez la pâte directement dans les moules à baguettes beurrés et farinés (j'utilise la plaque qui est en photo). Vous allez avoir un peu de mal mais c'est normal la pâte est très collante. N'hésitez pas à étaler un peu la pâte avec une maryse, c'est je trouve la meilleure solution car on ne peut pas manipuler la pâte. Laisser pousser 30min.
- Préchauffer le four à 240 degrés et mettre la lèche-fritte au dernier rang du bas. Faire des entailles sur les baguettes avec un couteau bien aiguisé. Mettre le moule à baguettes sur la grille.
Quand le four est bien chaud mettre la grille au milieu du four et mettre un petit peu d'eau dans la lèche fritte et cuire 30min. - Mettre de l'eau dans la lèche-fritte permet que ça fasse un peu de vapeur pour avoir une belle croûte.
Vous pouvez mettre un tout petit peu de farine sur la pâte avant de faire des entailles, c'est juste pour le visuel, si vous voulez pas en mettre c'est possible.
J'espère que ça vous plaira et n'hésitez pas à me dire si vous faites la recette ça me fera plaisir.
As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have extra natural control over your diet plan and also adjust your diet plan to your individual preferences in time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make simple modifications to achieve this objective. In other words, start making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation skills for novices you do not need to learn them but just if you grasp some easy cooking strategies.
This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch dishes however its good food for thought. With any luck this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing a lot of square meals on your journey.
So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Super Quick Homemade Les baguettes magiques. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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