Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs

Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs is one of the most favored of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes delicious. Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs is something that I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs is 4 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs estimated approx 30 min.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Voilà une assiette de pâte que ma maman me faisait quand j’étais petite et que j’aime toujours autant maintenant je la fais à ma fille.
👩‍🏫 Histoire : Ce plat de pâte s’appelle « les pâtes à la turque ». Ramenez en Algérie par les turcs à l’époque de l’empire ottoman, c’est devenu une spécialité algéroise.

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Ingredients and spices that need to be Make ready to make Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs:

  1. 250 g d’orzo (langue d’oiseau)
  2. 300 g viande hachée
  3. 2 oignons
  4. 3 œufs
  5. La moitié d’un bouquet de persil plat
  6. 1 cac de cannelle
  7. Poivre blanc et sel
  8. Huile d’olive

Instructions to make to make Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs

  1. Dans une casserole faites chauffez un peu d’huile et versez les oignons émincez en petits cubes voir râpés. Faites revenir 1 à 2 min puis ajoutez la viande, la cannelle et le persil plat. Salez et poivrez. Laissez cuire en mélangeant de temps en temps.
  2. Dans une poêle légèrement huilée, cassez les œufs et mélangez pour faire des œufs brouillés. Et réservez.
  3. Dans une casserole d’eau bouillante salé faites cuire les langues d’oiseaux selon l’indication sur le paquet.
  4. Lorsque la viande est cuite ajoutez les œufs brouillés et mélangez.
    Puis versez sur les pâtes égouttez et mélangez. Et voilà !
    Bonne dégustation

As your experience as well as self-confidence expands, you will certainly find that you have extra natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a bit basically hot, you can make basic adjustments to attain this objective. Simply put, begin making your dishes promptly. As for fundamental cooking skills for beginners you do not need to discover them yet only if you master some basic cooking methods.

This isn't a total guide to quick and easy lunch dishes yet its great something to chew on. Ideally this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Ultimate Orzo (langue d’oiseaux) à la viande hachée et œufs. Thank you very much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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